wtorek, 30 stycznia 2018

SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA MIĘSA MIELONEGO

SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA MIĘSA MIELONEGO
2012.07.05 18:50:18 | opublikowany | gosia.woz1 | wszystkie | komentarze:  0
    Potrawy z mięsa mielonego możesz dusić, smażyć, gotować lub zapiekać. Klopsy przeznaczone do duszenia i gotowania trzeba panierować w mące. Natomiast gdy chcemy  je smażyć to wtedy używamy bułki tartej, płatki kukurydziane lub migdałowe. Potrawy przeznaczone do zapiekania powinno się obtoczyć w bułce tartej , a potem zalać sosem  lub posypać startym żółtym serem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

ZUPA OGÓRKOWA

ZUPA OGÓRKOWA 2012.07.11 12:30:21         | opublikowany | gosia.woz1 | wszystkie            | komentarze:   1                 D...